• Colofon
  • Inloggen
  • Inloggen


Bild Bild Bild Bild Bild

Sociale betrokkenheid

EMS ondersteunt ACTIE KINDERDROOM

Betrokkenheid bij kinderen en jongeren betekent toegewijd zijn aan de toekomst. Actie KINDERDROOM vervult de hartewensen van zieke en benadeelde kinderen, maakt therapieën mogelijk en nog veel meer.

We vinden dit idee erg goed, vooral in deze tijd en hebben daarom besloten de Actie KINDERDROOM te ondersteunen in het jaar van zijn 20-jarig jubileum.

Meer informatie vindt u hier: www.aktion-kindertraum.de

 

<

Hannover 96: kleurrijke kerst voor 1.100 behoeftigen


Op 1 december 2017 accepteerden meer dan 1.000 behoeftigen wederom de uitnodiging van 96plus om Kerstmis te vieren op het zuidelijke voorplein van de HDI Arena, dat na 2016 voor de tweede keer werd gehouden.

Voor ons als een regionaal bedrijf is het vanzelfsprekend om zo'n geweldig project met onze apparatuur als partner te ondersteunen.

Het complete bericht vindt u hier op de 96-pagina:

EMS ondersteunt Flugkraft - Het fotoproject tegen kinderkanker


Op 1 augustus 2015 vond het Flugkraft - festival plaats aan het meer in Steinhude. EMS ondersteunde het team Flugkraft met alle event artikelen. Zo werd bij Kaiserwetter op het zwemeiland een geweldige sfeer gecreëerd voor jong en oud met veel plezier en amusement.

De begeerde Flugkraft armbanden kun je overigens bij EMS aanvragen.

Meer info op www.flugkraft.de

EMS ondersteunt de vereniging Moki, Mobiel kinderhospiceproject in Hannover.

Aan de zijde van haar man heeft de patroon Dr. Wiebke Rösler gisteravond de gasten op het evenement "moki meets friends" verwelkomd.

Dankzij de steun van de Volkswagen Service Factory, de FWM Group en EMS konden de organisatoren van de vereniging een sfeervol avondevenement organiseren voor vrienden en sponsors. Wij waren als toeleverancier er graag bij aanwezig.

MOKI is een mobiel kinderhospiceproject in Hannover. Het wordt gebruikt door gezinnen waarvan de kinderen ernstig gehandicapt zijn of levensbedreigend ziek zijn. MOKI biedt psychosociale zorg en hulp bij rouwverwerking door pedagogisch en therapeutisch geschoolde professionals. De medewerkers zijn mobiel en bezoeken ze de gezinnen in de thuisomgeving. Het gebruik is voor de families kosteloos.


Meer info op www.moki.de

 

×